Two Chicks in a Pod

Bessemerbibliotekets två bibliotekarier bloggar, poddar och youtubar om det bästa som finns - böcker och läsning!

Avsnitt 4 - Illuminae

Publicerad 2016-03-24 07:45:54 i Allmänt,

OK här kommer avsnitt 4 av podden och idag handlar det (nästan) uteslutande om Illuminae av Amie Kaufman och Jay Kristoff (men också lite om The Fifth Wave av Rick Yancey).
 
 
 
Kirsi berättade ju lite om den här boken häromdagen i en liten teaser (filmen vi publicerade i tisdags) och då fick ni också se några sidor och uppslag ur boken. Formatet är ju som sagt lite speciellt och det tillsammans med ett omfångsrikt sidantal kan kanske verka avskräckande för vissa, men vi hoppas att alla ger den en chans för ni lär inte ångra det!
 
Vi pratar i podden om sannolikheten för att Illuminae kan komma att bli film i framtiden och se här, det är visst redan planer på det ja. Där ser man!
 
Det är fritt fram att diskutera boken här i kommentarsfältet om ni vill, tänk på att där kan finnas spoilers dock om ni inte läst boken ännu.
 
Glad påsk! /Emma & Kirsi

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Rosie

Publicerad 2016-04-05 14:32:20

Nu har jag lyssnat på alla avsnitt och det låter jättebra, i dubbel bemärkning!
Gillar den nya "mellanmusiken" bättre än den i det första avsnittet =)

Svar: Tack för feedback! Vi tycker också musiken fungerar bättre nu än i det första avsnittet :)
Emma & Kirsi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma & Kirsi

Vi arbetar som bibliotekarier på Bessemerskolans gymnasiebibliotek. Kärleken till läsning är vår gemensamma plattform men annars är vi väldigt olika och läser helst olika genres. Kirsi gillar skräck, mysterier, science fiction och paranormal. Emma gillar romance, relationsromaner, fantasy och YA. Vi vill dela med oss av all bra litteratur vi läser, till varandra och till er! Bloggen är ett sätt för oss att arbeta läsfrämjande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela