Two Chicks in a Pod

Bessemerbibliotekets två bibliotekarier bloggar, poddar och youtubar om det bästa som finns - böcker och läsning!

Höststart för podden!

Publicerad 2017-09-14 13:58:00 i Allmänt,

Hej!

Hoppas ni har haft ett fint sommarlov eller en härlig semester. Nu är vi i full gång med höstterminen på Bessemerskolan och höstvädret är ett faktum. Vi ser det positivt och tänker att grå regntunga dagar är perfekt väder för att sjunka ner i bra bok. Har du inget bra att läsa? Ingen fara, vi har massor med bra böcker att tipsa om!

 

Här är en liten film när vi packar upp höstens första bokleverans till biblioteket. Och i morgon kommer äntligen det första avsnittet av podden. Vi kommer att publicera ett avsnitt i veckan under hösten, varje fredag för extra bra helgfeeling förstås!

Hoppas vi ses snart i bibblan!

/Emma & Kirsi

 

Om

Min profilbild

Emma & Kirsi

Vi arbetar som bibliotekarier på Bessemerskolans gymnasiebibliotek. Kärleken till läsning är vår gemensamma plattform men annars är vi väldigt olika och läser helst olika genres. Kirsi gillar skräck, mysterier, science fiction och paranormal. Emma gillar romance, relationsromaner, fantasy och YA. Vi vill dela med oss av all bra litteratur vi läser, till varandra och till er! Bloggen är ett sätt för oss att arbeta läsfrämjande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela